Login   
C6owners :: Forums :: C6 Support :: The Garage

Wiper motors mystery

Home   Forum Rules    Forum Help  Conversion Tools
   
Please Register to enjoy additional Member Benefits
Top Thanked Forum Posts: Today | Week | Month | Year | All time | Most Thanks Given: To member | By user
Author Post
Tjensen   
Mon Jun 20 2022, 08:59am
Joined: Jul 17 2012
Member No: #954
Location: Bergen
(2010 3.0 Hdi, LHD) Right (offside ?) wiper motor started to be unreliable. Would stop in parked position and be there until next time I start the car. Then OK for a while again.
Bought 2 new motors (expensive) and got them installed. OK for some weeks. But now the same problem. Any ideas I can suggest for the garage ?
Citrofix   
Mon Oct 17 2022, 10:06pm
Joined: May 23 2014
Member No: #1722
Location: Krokstadelva
Tjensen wrote ...

(2010 3.0 Hdi, LHD) Right (offside ?) wiper motor started to be unreliable. Would stop in parked position and be there until next time I start the car. Then OK for a while again.
Bought 2 new motors (expensive) and got them installed. OK for some weeks. But now the same problem. Any ideas I can suggest for the garage ?


Bad contact in the connectors?. Was fiddling with wipers not working on a C6 that has not been used since 2011 this weekend, out with the motors, cleaning up the connectors (W├╝rth anti oksid spray) and made the terminals more tight and voila! the wipers worked again. The connectors didn't actually look bad though... Crossing fingers it stays reliable.

Christian
2 User said Thank You to Citrofix for this Post :
 cruiserphil (18 October 2022) , Tjensen (21 October 2022)
 

Jump:     Back to top

User Colour Key:
Head Administrator, Administrator, C6 owner, Technical Expert, C6 Premier Discount Club